לירון

הסכם על גידול הילד עם החמות

שלום אני בהיריון ואמורה ללדת בחודש ספטמבר. בעלי אמור להיכנס למאסר לתקופה של 3 שנים. אימא שלו רוצה לעזור לי לגדל את הילד אחרי שבעלי יכנס לכלא. אני והיא מסתדרות אבל יש לה נטייה להיות שתלטנית ואני לא רוצה שהיא תקבע לי איך לגדל את הילד שלי כשיוולד. אני לא רוצה להיות בלחץ ומתח יותר ממה שאני עכשיו ובטח יהיה לי אחרי הלידה חשבתי לעשות איתה הסכם ויהיה כתוב שם מה מותר לה לעשות ומה לא עם הילד ואיתי אני לא רוצה שהיא תתחיל לשלוט בי ולרדתלי לחיים אני יכולהלעשות כזה הסכם?

זהר רון, עורכת דין מגבעתיים

שלום רב, מבחינה משפטית אנשים יכולים לערוך הסכמים ביניהם על כל עניין אותו ירצו להסדיר. כדי שההסכם יהיה מחייב מומלץ להיעזר בשירותי עו״ד. בברכה, זהר רון, עורכת -דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות