מירי

חילוקי דעות שעולים בזמן ההיריון

נכנסתי להיריון מחבר טוב שאיתו החלטתי להביא ילד. שנינו דיברנו מראש על איפה נגור, איך נתחלק כלכלית ועוד פרמטרים. לאחרונה אנחנו נתקלים בכמה בעיות שלא צפיתי מראש. אנחנו לא מצליחים להגיע להסכמה על שם הילדה למשל ובאיזה מסגרת היא תהיה אחרי שאחזור מחופשת לידה לעבודה. אני רוצה שאימא שלי תשמור עליה והוא רוצה שנשים אותה במשפחתון שהוא מכיר. אני תוהה מה לעשות עם כל חילוקי הדיעות האלה ולא רוצה שהילדה תגיע לעולם להורים ששונאים אחד את השניה וממורמרים. מה מומלץ לעשות?

עו"ד זהר רון, מגשרת ובוררת מוסמכת

שלום רב, במצב דברים שכזה אני ממליצה לכם לפנות לגישור. במהלך פגישת הגישור תוכלו להגיע להבנות ביניכם ואף להכין הסכם שיחייב את שניכם מבחינה משפטית. בברכה ובהצלחה, זהר רון, עו"ד, מגשרת ובוררת מוסמכת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות