אתי

הורות במקרה של תרומת זרע

בני זוג שחיים ביחד עם הסכם ממון. גרים בדירה של הגבר ששייכת על פי ההסכם רק לגבר. האישה משלמת סכום קבוע כל חודש עבור הוצאות. אין להם חשבון משותף ולא רכשו שום דבר במשותף. מתכוננים להביא ילד מתרומת זרע היות ויש בעיה לזרע של בן הזוג. איך מבטיחים את בן הזוג שהילד יהיה שלו על פי החוק. האם יש צורך לעשות הסכם שיבטיח את את זכויותיו ויבטיח שלאחר הלידה האבא יאמץ את הילד חוקית

עו"ד ורד לוי

בהליך של תרומת זרע, צריך לחתום על מסמכים לרבות על תצהיר בפני עורך דין וכן מומלץ לערוך הסכם הורות. במסגרת ההסכם ניתן להסדיר את ההורות של האב, כמו כן ניתן לפנות בעקבות ההסכם להוצאת צו שמורה כי בן הזוג יהיה אביו של הקטין, בבוא היום ולאחר שהקטין יוולד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות