מני

אי מתן תרופות בזמן - רשלנות

שלום. עברתי אוטם שריר הלב והסיבה לטענת הרופאים היא שהיה לי שנים עודף כלוסטרול שלא טופל תרופתית . בדקתי את התיק הרפואי שלי ומצאתי רישום של כלוסטרול גבוה מספר שנים לפני האוטם והרופא רשם רק טיפול ע"י "דיאטה דלת פחמימות " ללא תרופות . האם ניתן לדעתך לתבוע את קופת חולים על רשלנות רפואית שאם היתי מקבל טיפול מתאים לא הייתי עובר אוטם . תודה

עו"ד צחי גרוסמן

יש בהחלט מקום לתחילת טיפול. היינו- הוצאת התיק הרפואי וקבלת חוות דעת מומחה, לקראת הגשת תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים