יאיר

ניגוד אינטרסים בקופת חולים

שלום. אינני יודע האם הגעתי לפורום הנכון אולי כן . רופא המשפחה שלי וגם רופא המקצועי שלי שלחו אותי לטיפול רפואי כלשהו שלדעתם יכול להקל על הכאבים שלי .כמובן שהטיפול עולה כסף ולכן הנהלת קופת חולים העמידה יועץ רפואי שטען כמובן שהטיפול לא יעזור ולא נחוץ לי ומכאן קופת חולים לא מאשרת לי את הטיפול הרפואי הזה בניגוד לשני הרופאים של קופת חולים ששלחו אותי והמליצו על הטיפול. מה עלי לעשות , רופאי קופת חולים הפנו והמליצו על הטיפול ועכשיו הגיע רופא שלישי מטעם הנהלת קופת חולים שעובד באותה קופת חולים וטוען אחרת בניגוד למה שרופאים באותו מוסד טוענים , האם אין כאן ניגוד אינטרסים . מה עלי לעשות במקרה שלי . האם להביא חוות דעת מומחה מטעמי ? תודה

עו"ד צחי גרוסמן

יאיר, שלום. אכן, פנייתך איננה נוגעת לרשלנות רפואית. הייתי פונה למחלקת פניות הציבור בקופת החולים שלך ובמידת הצורך לנציב קבילות במשרד הבריאות. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים