אריאל

נפילה ופציעה בחנות צעצועים

שלום רב, אתמול אשתי הייתה עם בני התינוק בן שנה וחצי בחנות צעצועים. הבן שיחק והתנתנד על סוס צעצוע שהונח על הרצפה ונפל ממנו על אחד ממדפי המתכת שהיו מסביבו. מהנפילה הוא קיבל מכה מאוד חזקה באף מלווה בפצע פתוח ומדמם וכאבים מאוד חזקים. אשתי פנתה בזריזות למרכז רפואי בסביבה שם הפנו אותנו למחלקת אף אוזן גרון בבית חולים במטרה לשלול אפשרות לשבר באף ונזק תמידי. לאחר בדיקה, בה לא התגלה שבר, שוחררנו לביתנו עם המשך מעקב צמוד וסימן גדול ונפוח בעצם האף. אציין שטרם האירוע עובדי החנות עזרו לאשתי בבחירת צעצועים ומיד כשהתרחשה ההנפילה- כולם נעלמו ובחרו להתעלם מבקשותיה לעזרה אך לא לפני שהזיזו מהר את סוס הצעצוע ממנו בני נפל אל סביבה בטוחה יותר. שאלתי היא האם קיים סיכוי סביר לעילה לתביעה מול חנות הצעצועים בשל חוסר הבטיחות וההתעלמות שלאחרי הנפילה ואי הגשת עזרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חוסאם מארון

שלום אריאל, כעיקרון, קיימת כאן רשלנות בהעדר קיומו של פיקוח ואמצעי בטיחות, אך ספק אם מומלץ לנהל תביעה לאור הנזק. בנסיבות אלו, אתה מוזמן לפנות למשרדי בטל': 04-6229002 ו/או לשלוח תמונות של הנזק במייל hosamm79@gmail.com על מנת לתת תשובה מדוייקת יותר.

אריאל

*התנדנד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי