לירז

מפגע בטיחותי ברשת שופרסל

שלום רב, אתמול הייתי בסניף שופרסל וליד מקרר הגבינות בלטה החוצה חתיכה של מתכת מתוך המקרר ולא שמתי לב אליה ונתקעתי בה עם האצבע ברגל. לאחר דימום רב עד כדי סחרחוורות בחילות והזעה מירבית הלכתי לרופא והתברר שזה שבר באצבע עם חתך פתוח. הרופא נאלץ להדביק לי את החתך ולקבע את האצבע עם סד. האם יש עילה לתביעה?

אלירן וקנין, עו"ד

שלום לירז, כדי לבחון האם יש עילה לתביעה צריך לראות את המתכת בה נתקלת ועד כמה היא בולטת מהמקרר. Eliran.va@gmail.com

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי