יובל

פציעה בחנות רהיטים מפינה של מדף

אתמול היינו בחנות רהיטים ועל הבת שלי בת ה-10 נפל מדף משידה. היא נפגעה מהפינה של המדף וירד לה קצת דם ויש לה שפשוף באיזור הפגיעה. בחנות המוכרת נתנה לה נייר טואלט רטוב לנקות את הדם וזהו אח"כ יצאנו משם הביתה. האם החנות אמורה לתת לנו יותר ממה שלא קיבלנו בעצם?

עו"ד ארז גרייבסקי

יובל שלום, בעלי חנות הרהיטים מחוייבים לשמור על בטיחות המבקרים בחנות, וככל שנפילת המדף נובעת ממחדל לעשות כן, הרי שברמת העיקרון יכולה לקום עילת תביעה בגין נזקי גוף. יחד עם זאת, במידה ולא נגרם נזק משמעותי לבתך (ועל כך יש לברך), רצוי לשקול את כדאיות הגשת התביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי