מישהו

אחוזי נכות על מגבלה בשורש כף היד

שלום אני נפלתי על שורש כף היד לפני כחצי שנה והיום מומחה כף היד קבע שיש לי בעיה ברצועות שורש כף היד ורשם שיש לי הגבלה בסיבובי היד כמה זה בערך נכות ??? פחות יותר גם מה הסכום שמגיע לי פחות יותר?

עו"ד ארז גרייבסקי

שלום רב, התשובה לשאלותיך תלויות בגורמים רבים. ראשית, לצורך בחינת עצם קיומה של עילת תביעה, עלינו להבין את נסיבות התאונה. במידה ויש עילת תביעה, גובה הנכות תלוי במידה רבה במידת ההגבלה בתנועות שורש כף היד, ויכול לנוע על הטווח שבין 0%-40% (תלוי בין היתר אם מדובר ביד דומיננטית). סכום הפיצוי שניתן לקבל בגין תביעה כאמור מושפע בין היתר מן הגורמים המנויים לעיל וזאת בנוסף לגילך, גובה שכרך ונתונים אישיים נוספים. מכל מקום, רצוי שתפנה לעו"ד המתמחה בנזיקין לצורך הערכת סיכוייך באופן מעמיק יותר. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי