שיקו

שבר ברגל בגלל בור שהיה בדשא

אני גר במושב במהלך משחק כדורגל בדשא בגן השעשועים שברתי את הרגל עקב בור שהיה בדשא קטן וכנראה הרגל נתקעה שם ואז סובבתי רת הרגל ושברתי את הרגל ועברתי ניתוח לאיחוי השבר בבית חולים וכרגע אני כבר חודש עם שבר ברגל, לציין אין לי שום ביטוח תאונות אישיות אני כרגע בימי מחלה מהעבודה אך למיטב ידעתי למושב יש ביטוח אודה לתשובתיך אם יש קייס לתביעה

עו"ד ארז גרייבסקי

שיקו שלום, התאונה שאתה מתאר שכיחה למדי במחוזותינו. על המועצה האזורית שבתחומה מצוי המושב שלך, מוטלת חובה לשמור על מתקני הספורט במושב כשהם במצב תקין ובטוח לשימוש. ככל שנוצר בור בדשא, כפי שאתה מתאר, הרי שהדבר הוא באחריותה של הרשות ונראה כי יש מקום להגיש תביעה בגין הנזקים שנגרמו לך עקב התאונה. בטרם תפנה לעו"ד רצוי מאוד שתשוב למקום התאונה ותצלם את המפגע ממס' זויות ומרחקים שונים וכן תשוחח עם חבריך למשחק, ובמידת הצורך תאסוף את פרטיהם האישיים, על מנת שיוכלו לשמש עדים במידת הצורך. החלמה מהירה ובהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי