בת-שבע

פגיעה וחבלה ביד בגלל עבודות חשמלאי בסופר

שלום רב, אמי ערכה קניות בסופר באותו זמן החלו עבודות של איש מקצוע (חשמלאי) שלא טרח לתחם את איזור עבודתו וכאשר היא הלכה אחורנית היא התנגשה בסולם נפלה ונחבלה בידה , בגלל מצבה הבריאותי (לוקחת תרופת קומאדין) הפצע לא התאחה והיא נאלצת כל יום ללכת למרפאה שיחבשו לה מחדש את המקום. האם יש עילה לתביעה מול סניף הקו-אופ בו היא נפגעה? אודה לתשובתכם.

עו"ד ארז גרייבסקי

בת שבע בוקר טוב, תיאור המקרה בשאלתך בהחלט יכול להטיל אחריות נזיקית על בעלי חנות הסופר מרקט שבה התרחשה התאונה מתוקף היותם בעלי המקרקעין. יחד עם זאת, חשוב לבדוק לעומק את נסיבות הנפילה ולצורך כך יש מקום להתייעץ עם עו"ד המתמצא בתחום. איחולי החלמה מהירה לאימך!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי