אסף

אשתי שבהריון מתקדם החליקה בקניון

שלום, אשתי נמצאת בהריון מתקדם החליקה בקניון בגלל גוש של גלידה שהיה על הרצפה. אשתי אושפזה בבית חולים בגלל חשש חמור לעובר וגם בגלל שמעוצמת המכה ומהכאבים היא לא יכלה לזוז בכלל במשך כמה ימים. מהם זכויותיה? תודה מראש.

עו"ד ארז גרייבסקי

אסף שלום, ראשית לכל, חשוב שתבצעו את מלוא הבדיקות הרפואיות על מנת לוודא שלא נגרם נזק לאשתך או לעובר שברחמה. ניתן בהחלט להפנות את תביעתכם כנגד הנהלת הקניון בטענה שהפרה את חובת הזהירות שלה כלפי המבקרים בשטח המצוי באחריותה, בכך שלא שמרה על הניקיון, במיוחד כאשר מדובר בחומר מחליק ומסוכן. רצוי להתייעץ עם עו"ד העוסק בדיני נזיקין. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי