שירלי

רוכב אופניים נכנס באופנוע ונפצע

בעלי רוכב אופנים ונכנס באופנוע שעמד בשול הימני ונפצע. בעל האופנוע עצר על מנת לעשות את צרכיו. האופנוע ניזוק וגם בעלי, האם יש אפשרות לתבוע את בעל האופנוע?

עו"ד ארז גרייבסקי

שירלי שלום, תאונה מהסוג המתואר בשאלתך עשויה להיחשב כתאונת דרכים, דבר אשר יקנה לבעלך זכות תביעה כנגד חברת הביטוח המבטחת את השימוש באופנוע בפוליסת ביטוח חובה. במקרה כזה, אחריותה של חברת הביטוח היא מוחלטת ואינה תלויה במידת אשמו של בעלך לקרות התאונה. בכל מקרה, הייתי מציע לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בדיני נזיקין לצורך בחינה פרטנית של נסיבות התאונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי