רונית

תביעה על גרימת שריטה עמוקה והיעדרות מעבודה

שלום ערכנו חגיגת יום הולדת למס' תושבים בישוב שלנו המסיבה נערכה במתנ"ס של הישוב. אחת הבנות שעזרה לסדר את האירוע דחפה את אחד השולחנות והפינה החדה שלו פגעה לי בשוק של הרגל ושרטה אותי שריטה גדולה. ירד לי דם וסבלתי מכאבים. חבשו לי את הרגל במקום אבל למחרת לא הלכתי לעבודה בגלל זה. האם יש עילה לתביעה?

עו"ד ארז גרייבסקי

שלום רונית, התשובה לשאלתך תלויה במספר גורמים, והעיקרי שבהם הוא זהותו של מארגן האירוע ובעלי השולחן שגרם לפגיעתך. כמו כן, יש משמעות לשאלת זהות המעביד של הבחורה שגרמה לתאונה (אשר יכול לחוב באחריות שילוחית למעשיה). הכדאיות שבהגשת תביעה משפטית היא גם פקטור שיש לשים אליו לב, לאור אופיו של הנזק המתואר בשאלתך. כמובן שככל שהפגיעה לא חלפה מאליה בתוך זמן קצר, או במידה ונותרה צלקת, כי אז הדברים הם שונים. אוכל לסייע לך יותר במידה ותספקי פרטים נוספים כמפורט לעיל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי