גור

פציעה ישנה בבית ספר

לפני 5 שנים כשהייתי בן 17 נפצעתי בכתף בבית ספר בשיעור ספורט ואז ההורים שלי לא הגישו תביעה לבית ספר. יש לי אישורים מלפני 5 שנים על הפציעה ואישורי מחלה. האם היום אני יכול להגיש תביעה נגד בית הספר או שזה מאוחר מדי?

עו"ד עבד אלרחמן עאסי

גור שלום, המקרה המתואר על ידך מעלה 2 ערוצי תביעה, הראשון הוא תביעה לפי פוליסת תאונות אישיות שמוציאה הרשות המקומית לכל תלמיד שלומד בשטחה. ההתיישנות על פוליסת תאונות אישיות חלה 3 שנים לאחר הגיעך לגיל 18 ולפי המועדים שציינת בפנייתך נראה כי חלה התיישנות על תביעה לפי פוליסת תאונות אישיות. ערוץ התביעה השני הוא תביעה לפי פקודת הנזיקין שההתיישנות לגביה חלה לאחר 7 שנים מיום הגיעך לגיל 18, היינו התביעה הנזיקית טרם התיישנה בהתאם למועדים שציינת. ואולם מאחר ומדובר בתביעה נזיקית יש לבחון כיצד נפגעת ומה גורם הפגיעה, רשלנות בית הספר (ככל שהייתה) ובהתאם לבדיקות האלה לבחון את סיכויי התביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי