ירון

הוכחה בפוליגרף שלא בגדתי

אני מואשם בבגידה על ידי אשתי ואני רוצה להוכיח שאני לא בוגד ולא בגדתי אם אני עושה בדיקת פוליגרף זה יעשה משהו לטובתי במשהו? זה יהיה קביל? זה יועיל לי במשהו אם יהיה משפט או בתשלום כתובה או במשהו אחר?

עו"ד נורית פיש

למואשם בבגידה א. כדאי לזכור שמי שטוען שבגדת עליו עול ההוכחה. ב. לא מומלץ להסכים לפוליגרף כי ראיתי כבר מקרים שבהם השקרן יוצא דובר אמת וההיפך. ג. מציעה לך לעשות בדיקת פוליגראף באופן עצמאי כדי לבדוק את יכולת עמידותך ד. יש משמעות לשאלה לצורך פסיקת כתובה. בהצלחה!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בגידות