אלון

אב רוצה לראות את ילדו יותר

בעל שבגד באישתו והיום פרודים רואה את הילד שלו רק בפעם בשבוע ורוצה לראות אותו יותר. האם לא מסכימה. 1. האם לעובדה שהילד רוצה לראות יותר את האבא לא מקשיבים? 2. האם בית משפט יתחשב בזה שגם האבא וגם הילד רוצים להתראות יותר למרות הבגידה?

נורית פי,עו"ד

אלון אין כל קשר בין הבגידה לבין ההורות שלך . בית המשפט מעודד קשר בין אב לבן ואם האם מונעת הקשר בית המשפט לא יעודד זאת ולא יאהב זאת... בלשון המעטה... טובת הילד היא להיות בקשר תקין עם שני ההורים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בגידות