אודי

טעות בחוות דעת של המינהל

מה עושים שהמינהל במשך 20 שנה (לאורך כל תקופת החוזה) מכיר בזכויות ולאחר 20 שנה פתאום מוציא מכתב שרירותי שהוא טוען כי אין לבעל זכויות (במשך 20 שנה) כל זכות ? מה עושים במקרה כזה? אם המינהל לא הוכיח את טענותיו בבית המשפט, מה המשמעות המשפטית של דעת המינהל? האם צד ג' יכול לטעון כנגדי בעקבות המכתב מהמינהל? (הכוונה מבלי שהעניין הוחלט בבית משפט)

עו"ד רון שוורץ

אודי שלום רב אני מבין שהנושא היה כבר בבחינה משפטית . בכול מקרה כדי לענות לך אני חייב לראות את המסמכים כמובן את החוזה והמכתבים ממנהל מקרקעי ישראל, תוכל לפקסס לי אותם או תעביר במייל. פקס: 03-9508997 בכלליות אם מדובר שהיה לך זכות כול שהיא תלוי איזה זכות והאם היתה מותלת באירוע ו/או בפרק זמן כול שהוא. כשניראה את המסמכים אוכל לענות לך בהרחבה. לא הבנתי מי זה צד ג' ובאיזה עניין ו/א פורום מדובר. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל