רחל

מחסן במגרש דו משפחתי

שלום. רציתי לשאול לגבי מבנה הרשום בטאבו כמחסן ועובר את קו הבנין של המגרש (פחות מ-3 מ"ר מגבול המגרש) , האם יש בעיה עם זה שהמחסן עובר את קו הבנין? האם אקבל בכל זאת אישור לטאבו בלי בעיה? תודה רבה.

עו"ד אסף גסטפרוינד

שלום וברכה. הדבר תלוי בסוג הנכס ובסיווג שלו, אבל באופן עקרוני, כדי שרמ"י יחתמו על שטרות העברת זכויות עבור הטאבו, נדרשים לצרף תצהיר העדר חריגות בניה, במסגרתו המעבירים והנעברים מצהירים כי לא קיימות חריגות בניה וכי הם מתחייבים שלא לבצע כאלו- בעתיד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל