גלעד

בירור על קרקעות מושבים שלא שייכות למינהל

היכן ניתן לברר אילו קרקעות של מושבים שייכות למינהל מקרקעי ישראל ואילו לא?

עו"ד רון שוורץ

גלעד שלום רב ישנם מספר מאגרים שבהם רשומים קרקעות המדינה והמושבים בתוכם, כמובן. אני לא מכיר מאגר אחד שמרכז את הבעלויות של הקרקעות לפי אזור ו/או סקטור כול שהוא. מה שאפשר לעשות זה לעבוד לפי גושים ברשם המקרקעין היחודי לכול אזור ואזור. דרך נוספת זה במינהל עצמו דרך חוזי החכירה השונים כמו למשל החוזה המשולש או השניים מול המושבים אבל אין מאגר אחד מרכזהפתוח לקהל במנהל מקרקעי ישראל. עו"ד רון שוורץ מרכז הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל