שרה

שכן מסכן את הסביבה בגלל מרפסת

השכן שלנו שגר בקומה ראשונה הזניח שנים רבות את הבית ולא טיפל באינסטלציה דולפת, דבר שהביא לרטיבות במרפסת שלו שזלגה לעמודי הבניין, מי שעומד מתחת למרפסת רואה סדקים גדולים, טיח מקולף, ובעמודים גם קילופי טיח וסדקים שגרמו לחלקי בטון לנשור מהעמוד. השכן טען שזה תוצאה של גשם שחודר לביתו. הועד הביא מהנדס שיעשה בדק בית ובחוות הדעת רשם שזה תוצאה של הזנחה רבת שנים וכי המרפסת מהווה סכנה ועלולה להתמוטט. דרשנו מהשכן לטפל בזה מיד והוא מסרב כי הבית בתהליכי תמ"א אבל יקח שנים רבות , אם בכלל, לביצוע התמא כי יש מתנגדים. , מה עלינו לעשות? האם צו מניעה נגד השכן יועיל? זה דחוף. תודה ושנה טובה

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בנושאים ובסוגיות הקשורות למינהל מקרקעי ישראל. העניין אותו את מתארת אינו קשור לנושא זה. מציע לך לפנות לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל