ראם קפלוטו

דיירים שלא משלמים ועד בית. ולכן מעלית לא עובדת

הורי גרים בבניין של 4 קומות בכל קומה דייר ברחוב שתיל ברמת גן. מזה מספר חודשים דיירים מסרבים לשלם על המעלית . הורי גרים בקומה האחרונה. הם בני 81 ומאוד מתקשים לעלות ולרדת. ועד הבית אצל הדייר מקומה ראשונה שאין לו אינטרס להפעיל את המעלית. הדייר בקומה השנייה אומר אני מנקה אז אני לא משלם ( דבר שהוא לא עושה) הדייר בקומה שלישית אומר אם כולם ישלמו אני אשלם. אנא מכם עזור להוריי ותן לי עצה מה לעשות מכיוון שאיכות חייהם נפגעה. האגודה לתרבות הגיור מסרבת לעזור הם אומרים צריך רק את הועד. אבל הועד לא רוצה להגיש תביעה.

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בסוגיות הקשורות למינהל מקרקעי ישראל. מציע שתפנה לפורום המתאים. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל