דוד

קבלה ל'חברות על תנאי' בקיבוץ

אנחנו גרים בקיבוץ שעובר שנויי אורח חיים. הקיבוץ לא הצביעו עלינו לקבלת חברות מתחדשת כי לפיהם "אי אפשר לקבל אותנו ללא בנייה ועדיין לא ניתן אישור לבנות". אנחנו כבר כשבע שנים נמצאים בסטטוס של תושב (שוכר בית בקיבוץ) ללא שום הבטחה לעתיד (הם יכולים לסיים את חוזה השכירות שלנו כל רגע). ביקשנו שנעבור הצבעה 'על תנאי' שייכנס לתוקף ברגע שניתן לבנות וכך למנוע מצב שנחכה עוד שנים רבות על מנת לגלות בסוף שלא התקבלנו בהצבעה. התשובה הייתה שהצבעה כזאת בלתי אפשרית מבחינת משפטית. אכן כך?

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בסוגיות הקשורות לרשות מקרקעי ישראל בלבד. מציע לך לפנות לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל