אילנה

פינוי מדירה שכורה בדמי מפתח

היי שלום רב לעו"ד רון שוורץ אני גרה בדירה בדמי מפתח מעל 50 שנה ומשלמת שכירות בסביבות 50 ש"ח לחודש הבניין שייך לבעלי הבניין שגרים גם כן בבנין יש כמה יורשים ניגשה אלי בעלת הבית ואמרה לי שהחליטו כל היורשים .. למכור את הבניין ואת הדירות ומי שרוצה שיקנה תבית ומי שלא יהיה צריך לפנות תדירה.. שאלתי : האם ניתן לפנות אותי מהדירה? אין לי אפשרות לקנות את הדירה.. מה אני יכולה לעשות אני בלחץ ? מודה לך על עזרתך העניין בברכה אילנה

עו"ד רון שוורץ

אילנה שלום רב בצורה כללית אין אפשרות לפנותך מהדירה אלא על פי הסעיפים המופיעים בחוק או בחוזה עליו חתמת. אם תפקססי לי את החוזה עליו חתמת אוכל ביתר בהירות ליעץ לך בנושא הפינויי. בכול מקרה תצטרכי ליווי בין היתר לבדוק האם הם באמת היורשים ומי מהם אולי לא כולם ודרך ההתנהלות בהמשך מולם . בברכה עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל