אלכס

הצבת מבנה מגורים על עצים או לפילופין תלייה על עמודים מרוחקים זה מזה

שלום רב..האם מותר לרכוש קרקע חקלאית ולשתול עצים בכדי בהמשך להציב עלהם סוג של מבנה בלי להרוס את העצים? רי זה עדיין עצים וזה עונה לשימוש מותר בקרקע חקלעית? ולחילופין אם ניתן בלי להציב בית לתלות אותו על חוטי ברזל כך שלא יענה על קרטריונים של מבנה בכך שלא ישאן על קרקע?

עו"ד אסף גסטפרוינד

עליך לבדוק את השימוש המותר (ישנם סוגים שונים של שימוש חקלאי) מול מרחב השירות הרלוונטי. לא כל שימוש חקלאי מותר בכל קרקע המיועדת לשימוש חקלאי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל