אריאלה גורדין

תיקון גג רעפים בקומה העליונה אני מתחת לגג הרעפים על מי היא חלה? שילמתי מכספי 2000 שקל לתיקון רעפים לחברת רעפים בשם הרשנבוים גגות האם כל הדיירים צריכים

היו לי כמה רעפים שבורים שבגשם האחרון הייתי צריכה לשבת בבית עם מטריה קראתי לחברה לתיקון גגות רעפים בשם הרשנבוים ושילמתי 2000 שקלים לא היה לי ממי לדרוש את כספי התיקון אין לנו ועד בבית הועד התפטרה מתפקידה וכתבתי על לוח בכניסה לבית למי אני צריכה לשלם דמי ועד בית לא קיבלתי תשובה מקווה לקבל תשובה תודה למפרע

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בסוגיות הקשורות לרמ"י. אנא פני לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל