רפאל

בירור לגבי העברת זכייה לאדם אחר

שלום, ברצוני להירשם למכרז על קרקעות, אך איני בטוח שבמידה ואזכה יהיה לי את הסכום לשלם על הקרקע. למרות זאת, שמעתי שיש אנשים שנרשמים, ובמידה והם זוכים-הם מוכרים את הקרקע לאדם אחר שמביא להם את הכסף, הם קונים את הקרקע עם הכסף ואחרי סגירת כל הקצוות עם הרשות-הם עושים העברת בעלות לאותו אדם.. רציתי לדעת בבקשה כמה השיטה הזאת כשרה לפי החוק והאם היא אפשרית, כלומר האם הרשות תתעניין בכלל מאיפה מגיע הכסף לקניית הקרקע, והאם היא תפסול זזוכים שפעלו כך. תודה מראש..

עו"ד אסף גסטפרוינד

השיטה אינה כשרה מאחר והיא יוצרת עסקה למראית עין כלפי משרד מיסוי מקרקעין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל