חנה

חידוש חוזה שכירות של נכס ששייך למינהל

שלום האם צריך לחדש חוזה שכירות עם המינהל של נכס ששייך למינהל? והאם ניתן לשלם בתשלומים?

עורך דין רון שוורץ

חנה שלום רב אם הנכס רשום במינהל ויש לך חוזה חכירה עם המנהל יש לחדשו כמובן. חסר לי פרטים האם זה קרקע או דירה אבל כעיקרון חייבים לחדש את ההסכם וכדי לקבל פריסה יש צורך לבקש. בברכה רון שוורץ מנהל הפורום

עו"ד רון שוורץ

חנה בוקר טוב הסכם עם המנהל הוא הסכם ככול הסכם עם יום חתימת ההסכם ויום סיום . בד"כ החוזים העבריים עם המנהל היו ל 49 או 99 שנים. בכול מקרה יש שוני עם זו דירת מגורים או מגרש והיעודים השונים שלהם בחידוש עצמו. כמובן שיש לחדש את ההסכם עם המנהל. עו"ד רון שוורץ

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל