איילה

התנגדות אחים להעברת בן ממשיך

שלום, אחרי העברת בן ממשיך, יש אפשרות שהאחים יתנגדו לכך? ובאיזה דרך אפשר להבטיח את הנושא , ללא אפשרות לשנות זאת, שאחרי לכתה של אימי??

עו"ד רון שוורץ

איילה בוקר טוב כשאת אומרת אחרי העברת בין ממשיך האם את מתכוונת שהוא גר במושב ו/או שהוא רשום במנהל ו/או בסוכנות למה כוונתך. באופן כללי הבן ממשיך נכנס לתוקף אחרי מאה ועשרים של שני ההורים, בעלי הנחלה וגמר הרישום במנהל. במשך השנים נתקלתי במקרים רבים שלא השלימו את התהליך וכאן התחילו הבעיות. כשהתהליך מושלם רק לעיתים נדירות ובסיבה קיצונית בלבד אפשר לשנות זאת למשל אם החתימה של ההורה/ם כשחתמו לא הבינו על מה חתמו. אבל נטל ההוכחה על התובע, כמובן. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל