יעל

אי העברת בעלות לקונים

שלום לעו"ד מכרתי בית למשפחה שעו"ד שלהם עשתה הסכם עם המנהל שלא ישלמו מס רכישה בעד הבית שקנו ממני בתנאי שימכרו את ביתם הנוסף בתוך שנתיים. בינתיים הנכס רשום על שמי ואני לא יכולה לחכור שטח מהמנהל ע"מ לבנות את ביתי עד שאלו לא ימכרו. האם יש פתרון למצב הזה?

רון שוורץ, עו"ד

שלום רב יש אפשרות למכור דירה ולקבל פטור מתשלום מס רכישה עד 24 חודש. העו"ד שלך צריך להיות בקשר עם העו"ד של הקונים בדבר קבלת אישור למנהל. יש אפשרות לקבל אישור כזה. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום 050-7249020 פקס: 03950899 ronsc1@gmail.com

יעל

תודה על תשובתך, אך לא ברור לי- מי צריך לתת את האישור למינהל? העו"ד שלהם? כרגע שני העו"ד לא מבינים את תפקידם בהתרת הפלונטר ולכן אני צריכה להבין לפרטים מה צריך. האישור הזה הוא אישור בכתב שהעו"ד כותב? או אישור מהמינהל? תודה

עו"ד רון שוורץ

יעל כול ההתנהלות אך ורק עם העו"ד שלך שמייצג אותך. אם הוא לא יודע איך להביא לך את האישור זה בעיה. עו"ד רון שווורץ מנהל הפורום

יעל

זו אכן בעיה. לכן אני שואלת שוב, איך להביא את האישור? גם במענה הטלפוני של המינהל לא ידעו על איזה אישור מדובר והפנו אותי לברר איתך שוב. תודה..

עו"ד רון שוורץ

יעל שלום רב התיחסתי לפתרון בתשובתי תוכלי להתקשר אלי ואנחה אותך. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל