רן

תשלום על תיקון המחשב

שלום לאחרונה קורות הפסקות חשמל מרובות באיזור מגוריי. למחשב הנייח שלי שהיה עד אז שהפסיקו ההפסקות תקין ויחסית חדש (קניתי אותו לפני פחות משנה) לוקח המון זמן להידלק והמסך שלו נדפק. אני מניח שזה קשור להפסקות חשמל אין הסבר אחר. האם חברת חשמל תשלם לי על התיקון של המסך והמחשב??

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רן שלום, חברת החשמל, כספקית החשמל הגדולה והדומיננטית במדינתנו, פועלת עפ"י אמות מידה שנקבעו ע"י הרשות לשירותים ציבוריים–חשמל (להלן:"הרשות"), שהינה גוף רגולטורי בקשר לפעילות חברת החשמל בתחומים רבים. אחד התחומים עליהם אמונה הרשות היא קביעת קריטריונים לפיצוי, בין היתר, בקרות הפסקות חשמל. לשאלתך אין תשובה חד משמעית. הייתי ממליץ לך בשלב זה לפנות לסניף חברת החשמל ולדרוש את פיצוי בגין הנזקים בצירוף אסמכתאות. היה ותתקבל תשובה שלילית, אני מזמין אותך ליצור עימי קשר לבחינת המשך טיפול. בהצלחה.