הרצל

צריכת חשמל

הורי מכרו נכס בשנת 2010 כעבור 3שנים הורי קבלו מכתב מחברת חשמל כי מכיון שצריכתם נמוכה הם חייבים לחברת חשמל חוב של 22000 ש״ח הורי הם זוג מבוגר בני 75 ואין הצדקה שהם יצרכו חשמל כל כך הרבה מה עלי לעשות יש חשבון סופי מחברת חשמל בזמן מסירת הדירה על קונה הנכס?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

הרצל שלום, על מנת שאוכל להשיב לך בצורה עניינית ומפורטת, אם אשמח אם תצרי עימי קשר טלפונית 09-3731000. לגופו של עניין, שאלתך כללית מידי ודורשת בירור מעמיק יותר של עובדות המקרה. בברכה, עו"ד פרץ