חביב

שימוש בלתי חוקי

על שם אמי הזקנה הוטל שימוש בלתי חוקי כאשר השעון הוא מחוץ לדירה ..החליפו מחברת החשמל שעון ..לטענתם מ 2005 יש שימוש בלתי חוקי כאשר כל חודשיים שלמה קרוב ל 3000 שק אחרי החלפת השעון הגיע חשבון ב 500/600 שקל חברת החשמל מבקשת עכשיו מ 2005 תשלום של 48,800 מאיים לנתק את החשמל אם לא תשלם ב 4 תשלומים את הסכום הזה כאשר אמי בת 86 כל הזמן שלמה חשמל ולא היה לה בעיות האם יכולים לנתק חשמל ולשלם את הסכום הזה ומ ניתן לעשות דחוף כאשר אחרי הרכבת השעון החדש משלמת פחות ואז הייתה משלמת כפול ..היתכן ????

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חביב שלום, לידיעתך, המקרה שלך עונה להגדרה כללית ששמה שב"ח (שימוש בלתי חוקי בחשמל). כמו כן, ישנם מס' סוגים של שב"ח וכן מס' אומדנים לחישובו. אני ממליץ לך לשכור עו"ד המתמחה בענייני חברת החשמל, אחרת סיכוייך בהפחתת דרישת התשלום קלושים. בהצלחה! עו"ד שמואל שי פרץ