טל פאר

חוב

אני עובדת סוציאלית, יש למשפחה שאני עובדת איתה חוב של 5000 שקל לחברת החשמל, המשפחה מעוטת יכולת, היא אם חד הורית ל5 ילדים ואין לה אפשרות לשלם את חוב זה רציתי לדעת אם יש צעדים שאוכל לנקוט על מנת לצמצם את החוב או לפרוס אותו לתשלומים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

טל שלום, אני מציע בשלב ראשון לבדוק זכאות להנחה מול חברת החשמל בתשלומי חשבון החשמל השוטפים. לעניין פריסת התשלומים, לחברת יש מגוון פתרונות בנושא - כדאי מאוד שאם המשפחה תיגש למדור גבייה בסניף חברת החשמל הקרוב לביתה. מקווה שעזרתי, עו"ד שמואל שי פרץ