פלג דב

נפילת ענף מעץ וגרימת נזק לחוט חשמל

אני מתגורר במושב ובליל הסופה האחרון נפל ענף מעץ שבחצרי על קו מתח נמוך העובר בצמוד לגדר מישקי.החוט קיבל בטן כלפי הקרקע. כאשר הבחנתי בכך בבוקר הודעתי לחברת החשמל אשר באו תוך כחצי שעה וניתקו את המתח לקו.לאחר שבוע קיבלתי מכתב התראה מהחברה בא מודיעים לי שגרמתי נזק לקו ובכוונתם לדרוש ממני פיצוי. ידוע לי שחברת החשמל מפעילה קבלני גיזום בכל הארץ ובכל סוגי הקווים שתפקידם למנוע תקריות מסוג זה באמצעות גיזום מונע. מצד שני איני רשאי לגזום בסמוך לקווים מסכנת התחשמלות.מדוע עלי לשאת בנזקים של מחדלי קבלן הגיזום או נזקי הסופה ששברו ענף של עץ שקיים בחצר עשרות שנים ולפני הקמת הקו?הודה לדעתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום רב, על מנת ליתן לך ייעוץ ממוקד בעניינך, עליך להמציא מס' נתונים נוספים אודות הנזק. אשמח לסייע לך בהמשך. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ