עופר

תביעה

שלום, חוזה תמא 38/1 חתום. במסגרת מדידות של מודד מוסמך לצורך התגנון והגשת בקשה להיתר התברר כי עמוד חשמל הנושא עליו שנאי וממנו קווי מתח גבוה ותאורה, הצמוד לגדר הבניין נמצא בעצם בשטח הפרטי של הבניין למרות שהוא צמוד לגדר מבחוץ. הדבר מונע בניית ממ"ד ומרפסות וחברת החשמל דורשת הון עתק להסרת העמוד ו/או הרחקת קווי המתח שכן הקווים קרובים מידי כבר היום לבניין.1. אנחנו מעוניינים בסילוק מיידי של העמוד. 2. פיצוי ותשלום שכר דירה בגין שימוש במקרקעין. ידוע שהעמוד במקום למעלה מ-40 שנה. אודה לדעתך ועצתך. עקב הנ"ל היזם מעוניין לפרוש מהפרוייקט שכן מבחינה כלכלית לא ניתן לקיים את הפרוייקט עקב הנ"ל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עופר שלום רב, על מנת לייעץ לך בנושא, עליי לקבל מידע שמצוי שבמשרדי חברת החשמל. מבלי להכנס לשאלה האם חברת החשמל מחוייבת בהעתקת העמוד עם השנאי, יש מס' לא מבוטל של נתונים שצריך לבדוק ולהעכרתי יש סיכוי כי חברת החשמל תעתיק את העמוד מבלי שדיירי הבניין יצטרכו לשאת בעלויות העתקה. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ