שלמה

חיבור מבנה לחשמל

שלום רב, לפני שישה חודשים הגשתי בקשה לחיבור\הגדלה לתוספת למבנה קיים עם היתר בניה. חברת החשמל המליטה על חיבור תת קרקעי לצורך כך נידרש לחפור ולחצות כביש חדש. הראשות המקומית איננה מאשרת חפירה בכביש ועקב כל הנושה איננו ניפתר. כיצד ומי יכול לסייע בתיסבוכת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלמה שלום, מדבריך אני מבין שהבעיה יותר נוגעת לרשות המקומית. משכך, אמליץ לך לבקש מהרשות את תשובתם בכתב ולנסות לתקוף את החלטתם בערכאות המקובלות. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ