עדיאל

גנבת חשמל

קיבלנו מכתב מחברת החשמל שמד החשמל נתגלה ללא "פלומבה" ובדיקת המעבדה שלהם מגלה שמעשה אדם פגעה בכיול. והם רוצים כסף רטרואקטיבי למשך 10 שנים אחורה. לפי האחוזים שהם קבעו שהוא זייף.(כל זה בדירה שכורה). האם יש איך להוריד את החוב הנ"ל? בסכום של 6500 ש"ח . האם אפשר לבקש את המד לבדיקה המעבדה חיצונית?או שעדיף לשלם כי עלויות בית משפט ועו"ד זה יותר? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עדיאל שלום, לא ניתן להשיב לך בצורה חד משמעית/עניינית מאחר ואין ברשותי את כל הנתונים הנדרשים לכך. יחד עם זאת, אשיב לך באופן כללי. המקרה שהינך מציין, נכנס לגדר שימוש בלתי חוקי בחשמל. באופן עקרוני ניתן להפחית את החוב ואך למחקו בהתאם בנסיבות. אני מזמין אותך ליצור עימי קשר טלפוני 09-3731000 לצורך קבלת ייעוץ פרטני יותר. בברכה, עו"ד פרץ