אריק

תעריפי בדיקה של חברת החשמל

בהזמנה של הגדלת לתלת פאזי חברת החשמל שולחת בודק מטעמה. מחיר הבדיקה לרבות הבדיקה החוזרת אינו סביר. כלקוח שבוי מה ניתן לעשות. החיוב לבדיקה ראשונה וכול בדיקה נוספת הוא בסך 551.73 שח. משך הבדיקה הראשונה ובודאי הנוספת אינו עולה על חצי שעה. פניתי אליהם ותשובתם, זהו התעריף שאושר לנו. האם ניתן להגיש תביעה בעילה של גזל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אריק שלום, לא ניתן להגיש תביעה בעילת גזל. התעריפים שחברת החשמל גובה אינם נקבעים על ידה אלא ע"י הרשות לשירותים ציבוריים חשמל, אשה הינה גוף ממשלתי. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ