אמיתי קליין

עמוד חשמל מול הכניסה לחניה

שלום לאחרונה רכשתי שטח ובו בית המיועד להריסה. מדובר על שביל. בכל השבילים בסביבה ואף בשביל זה עמודי החשמל הם בין הבתים. בבית שרכשתי העמוד הןא לא בתפר שבין שני שטחים אלא באמצע ומפריע לחנייה העתידית כמו כן מתוח מיתר שגם הוא מפריע העמוד הוא מבטון ולא עץ. הם היו צריכים להתקינו בין שני שטחים לעניות דעתי האם אני צודק? האם אפשר לכפות על ח ברת החשמל להזיזו על חשבונם? תודה!!

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אמיתי שלום, בעניינים אלו, כל מקרה הוא לגופו. יתכן מאוד שלחברת החשמל האישורים להתקנת העמוד והעוגן כפי שהותקנו, תשובה עניינית תינתן לך רק לאחר קבלת כל המידע הרלבנטי מחברת החשמל. בברכה, עו"ד שמואל שי פרץ