הילה

ניתוק מחשמל

אני מבצעת שיפוץ בדירה שכולל שבירת קירות. הזמנו נציג של חברת חשמל שהחליט שיש סכנה למרות שקו החשמל עבר בתקרה וניתק את הדירה מחשמל . רציתי לדעת אם יש חוק לגבי זה ומה הוא אומר? עברה כבר חצי שנה ועד החיבור לפי לא שתלוי בחברת החשמל הדירה ללא חשמל. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

הילה שלום, כל עוד קיימת סכנה בטיחותית, חברת החשמל רשאית לא לחבר את אספקת החשמל. על מנת לברר את העניין לעומקו, יש צורך בקבלת מידע נוסף. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ