מיכאל

מונה תעו"ז

שלום לאחר בדיקה באתר הרשות לחשמל ובאתר חברת החשמל , גיליתי שמשתלם לי להתקין מונה תעו"ז . חברת החשמל אפילו נותנת סימולטור באתר לחשב אם המונה מתאים לי או לא. כמו כן , ישנו מידע על ההטבות שהציבור יקבל אם יוזיל חשמל באחוז מסוים מהתצרוכת החודשית ממוצעת. אז התקשרתי לחברת החשמל וביקשתי התקנת מונה תעו"ז ונאמר לי שאין להם יותר מונים כאלו וגם לא יהיו בקרוב. הדבר נשמע לא אמין מכיוון שישנם מפעלים המחויבים להתקין מונה תעו"ז וניתנים להם. אני חושד שחברת החשמל מנסה למנוע מהציבור מוני תעו"ז כדי למנוע פגיעה בהכנסות. נא עזרתכם בבדיקת הנושא. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מיכאל שלום, לצורך בירור מעמיק יותר וקבלת תשובות ענייניות, אני ממליץ לך לפנות ישירות לרשות החשמל בעניין זה. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ