קרן שדה

כבל חשמלי שחור ציבורי בחצר פרטית

שלום רב אם זהה חוקי להעביר כבל חשמלי ציבורי במגרש פרטי? אנחנו מעוניינים להוציא את הכבל מהחצר. האם ניתן לאלץ את חברת חשמל לעשות ולממן את זה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

קרן שלום, בנסיבות מסוימות, ניתן לאלץ את חברת החשמל להעתיק קו מתח מחצרים. על מנת לוודא את העניין, יש לערוך מס' בדיקות מול חברת החשמל. בברכה, עו"ד שמואל שי פרץ

קרן שדה

בטרם נתקדם- האם תוכל להורות לי אילו בדיקות יש לבצע מול חברת חשמל? תודה רבה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

קרן שלום, לצערי, אני לא נותן ייעוץ משפטי קונקרטי בפורום. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ