יאיר י

אי ביצוע עבודה של חברת החשמל

שלום בתאריך 14.3.15 שילמתי מחיר מלא לחברת חשמל עבור מעבר מחד פאזי לתל פאזי . על פי הבנתי הם מחוייבים לביצוע העבודה בתוך חודשיים מיום התשלום . עברו 3 חודשים והם מושכים אותי באיטיות ובכל מיני תירוצים . מיותר לציין שהם מונעים ממני להתקדם בדברים אחרים כמו התקנת מזגן וכו' האם יש פה עילה לקבל מהם פיצויי ? תודה ,

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יאיר שלום, חברת החשמל לא תציע וכנראה גם לא תשלם לך פיצוי כספי בגין עגמת הנפש, אלא אם כן תגיש תביעה קטנה ותצרף אסמכתאות לנזקים, וככל והיו לך. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ