חן

השכרתי דירה לשותפות והעבירו מונה חשמל על שמם

שלום, יש לי דירה ששכרו ממני כמה בנות, מונה החשמל הועבר על שם מישהי מהן, וכשיצאה מהדירה..היא נותרה חייבת בתשלומים לחשמל ולמים, אני מתקשרת לה כל הזמן והיא או לא עונה או אין לה כסף, כל יום תירוץ אחר. פניתי לחברת החשמל כדי להחזיר את המונה על שמי ללא החובות כמובן והם מסרבים וזה מונע ממני להשכיר את הדירה לשוכרים חדשים ! מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חן שלום, לצערי, חברת החשמל לעיתים נוקטת בגישה בריונית. ממליץ לך בשלב זה לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל לטיפול דחוף. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ