אתי שליו שרז

מגורים מעל חדר טרנספורמציה של חברת החשמל

שלשום גילינו שהבית שלנו ממוקם מעל חדר טרנספורמציה. הזמנו מטעמנו בודק קרינה והממצאים שמצא מאוד מדאיגים. בחדרי השינה נמצאו לא פחות מ-8 מיליגאוס ובחדר אחד אף נמצא 13 מיליגאוס. כידוע התקן לקרינה לפי משרד איכות הסביבה הוא 2 מיליגאוס לבית מגורים! אנחנו לא יכולים לישון בחדרי השינה כרגע! עוד מס' ימים אני צריכה ללדת ואין לי מושג מה לעשות???? פנינו לחברת החשמל, הם מפנים אותי לפניות הציבור, שתשובתם תהיה רק בעוד 14 יום. מה עושים עכשיו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אתי שלום, על מנת שאוכל להשיב לך בצורה עניינית ומפורטת, אשמח אם תצרי עימי קשר טלפונית 09-3731000. לגופו של עניין, ישנם עוד מס' פרטים שיש לברר, לרבות, היתרי בנייה, אופן הבדיקה שערכתם וכו'. בכבוד רב, עו"ד פרץ

רונן אזולאי

צרי קשר במייל