אורן איזנר

העברת מונים

שלום רב המונים שלנו מדובר ב4 משפחות יושבו בשטח הפקר במשך שנים רבות . לא מזמן בנו בשטח הזה והבעל השטח חסם את המונים בדק שעשה בחצר (לא יודע האם השטח היה ציבורי ) חברת חשמל בטענת בטיחות מבקשת להעביר את הקווים לשטח אחר לחלוטין בקדמת הבתים שלנו . החברה דורשת מאיתנו לשלם את מלוא העבודה וניתקה אותנו מחשמל עד שהגענו לשלם . האם יש לנו טעם בתביעה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אורן שלום, לצערי לא הבנתי שאלתך. אך אנסה להבהיר את נושא הבטיחות בתקווה שאענה לשאלתך. חברת החשמל רשאית, במצב בו ישנה סכנה בטיחותית הנובעת, הן במישרין והן בעקיפין, מציוד השייך לחברת החשמל (כבלים, מונים, עוגנים וכו'), ולנתק את אספקת החשמל. מקווה שעניתי לשאלתך. בברכה, עו"ד שמואל שי פרץ