שאול

חיבור מבנה לחשמל

שלום רב, מזה כשלוש שנים שבקשתי לקבל חשמל זמני נתקלת בסירוב (ישנו תופס מתאים מאושר - טופס 2). כעת משהבנייה מתקרבת לסיום פנינו לנציב תלונות הציבור של חח"י ותגובתם היא שהבנייה נסתיימה ולכן אין הם מחוייבים לחברו לחשמל זמני. מעבר לאבסורד שבתשובה שלהם, הסרוב נבע מבעיות תשתית בהרחבה ולכן ביקשתי לקבל נקודה קרובה לבית כ- 50 מטרים. אין לנו איפה לגור אלא במבנה הנ"ל (אמורים להכנס בעוד כחודש) וברצוני להגיש צו עשה כנגדם... אשמח להבין את התהליך והסיכוי להצליח בו. תודה, שאול

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שאול שלום, ראשית, אני מתנצל על העיכוב בתגובתי. על מנת ליתן לך תשובה עניינית, יש לברר תחילה מהן אותן בעיות תשתית, מדוע סירבו ליתן לך טופס 2 ועוד.. לשאלת צו העשה, רצוי קודם לבדוק האם קיים בסיס עובדתי מוצק לטענותיך והאם חברת החשמל פעלה בניגוד לדין. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ

שאול

תודה על התשובה... יש בידי טופס 2 חתום ע"י המועצה וכן מדובר בתשתיות של ההרחבה שאינן מתבצעות כבר מעל 5 שנים עקב בעיות משפטיות עם היזם. הגורם המטפל מול היזם הוא הישוב כשנציג הישוב בנושא הוא לא אחר מאשר מנהל חברת החשמל באזורינו. למעשה מדובר במספר משפחות במצב דומה כשההגיון אומר שניתן לחייב את חח"י לחבר אותנו זמנית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שאול שלום, אם כך הבעיה שלך היא בקבלת טופס 4.... על כל פנים, בשני המקרים, יש לברר מס' לא מבוטל של פרטים בטרם תדע אם קיים בסיס לתביעתך. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ