מיטל

החזרת החשבון לבעלת הדירה

עזבתי דירה שכורה ב-10.7 מסרתי קריאת מונה ושלמתי את החשבון , על אף זאת אני ממשיכה לקבל חשבוהות על שמי , כאשר פניתי לברור נאמר לי מחברת החשמל שכל עוד בעלת הדירה לא תעביר את החשבון על שמה החשבון ישאר על שמי ושאני איתם בחוזה , וזאת על אף שאני מחזיקה בחוזה חדש אותו העברתי לדירה החדשה , הברירה היחידה שניתנה לי היא לשלם 75 ש"ח ולנתק שם את החשבון. כיצד עליי לנקוט? היחסים ביני לבין בעלת הדירה הקודמת לא טובים וועל כן אין לי מה לפנות אליה , וחברת החשמל אטומים ... מה עושים במצב מעין זה??

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מיטל שלום, במצב דברים נורמלי, יש ליצור קשר עם חברת החשמל (בן אם טלפוני ובן אם פרונטלי) עם שני הצדדים ולבקש לערוך החלפת צרכנים. במקרה שאת מתארת, ולאור יחסיך עם המשכירה, אציע לך לשלם 75 ש"ח ולנתק את החשבון כך שלא יהיו חיובים נוספים לחובתך. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ