שירן

חשד לשבח

שלום רב היום הושארה לי הודעה על הדלת שבמונה חשמל שלי הנמצא בחדר המדרגות היה חסר הגושפנקא ויש שריטות על הגלגל ולכן אני חשודה בגניבה ומוזמנת להסברים. ברצוני להסביר כי אני בנאדם שגר לבד וחשבון החשמל היה זהה לקודמיו. כמובן שאינני יודעת איפה יש גושפנקא במונה ובטח שלא יודעת איך לעצור את הגלגל. חברת החשמל החליפה מונה. מה צפוי לי בבירור והאם יש לי דרך לצאת מכך ללאכל עונש כי אני ממש לא עשיתי זאת. אני מתכננת להביא איתי את החשבונות מהשלוש שנים בהם אני גרה בבית על מנת להוכיח כי אין שוני. האם עליי להביא עוד משהו? מה עליי לעשות? אודה על תשובתכם המהירה ועזרתכם

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שירן שלום, צר לי על העיכוב במענה. כל שתנסי בשלב זה הוא להפריך את טענות חברת החשמל בדבר הגניבה ע"י הצגת נתונים סותרים (ראיות, אסמכתאות, עדים וכו') בהתאם לנסיבות. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ.